Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Kolbuszowej
bip.gov.pl
Wytyczne Komisji Europejskiej dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczych.

Załączniki:

Nazwa plikuTyp plikuRozmiar
Wytyczne Plik pdf 1.64 MB
powrot
Podmiot publikującyPowiatowy Inspektorat Weterynarii w Kolbuszowej
WytworzyłMarek Olszowy - Powiatowy Lekarz Weterynarii w Kolbuszowej2022-09-26
Publikujący Administrator BIP - Redaktor BIP 2022-09-26 08:17
Modyfikacja Administrator BIP - Redaktor BIP 2022-09-26 08:21
Wygenerowano: 19 kwietnia 2024r. 10:12:15
[ X ]
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.