Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Kolbuszowej
bip.gov.pl
Wytyczne Komisji Europejskiej dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP
Powiatowy Lekarz Weterynarii przekazuję w załączeniu wytyczne Komisji Europejskiej uwzględniając ułatwienia/elastyczność w zakresie wdrażania w niektórych przedsiębiorstwach spożywczych.
Podmiot publikujący
WytworzyłMarek Olszowy - Powiatowy Lekarz Weterynarii w Kolbuszowej2022-09-26 00:00
Publikujący Administrator BIP - Redaktor BIP 2022-09-26 08:17
Wygenerowano: 04 maja 2024r. 20:58:07
[ X ]
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.