XML
Wprowadzanie na rynek produktów mięsnych i produktów rybołówstwa wędzonych tradycyjnie
Załączniki:
Nazwa pliku
Typ pliku
Rozmiar
ROZPORZĄDZENIE KOMISJI (UE) NR 1327/2014 z dnia 12 grudnia 2014 r. zmieniające rozporządzenie (WE) nr 1881/2006 w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) w mięsie wędzonym tradycyjnie i produktach mięsnych wędzonych tradycyjnie oraz
321.38 KB
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI(1) z dnia 15 grudnia 2014 r. w sprawie wymagań weterynaryjnych przy produkcji produktów mięsnych wędzonych w odniesieniu do najwyższych dopuszczalnych poziomów zanieczyszczeń wielopierścieniowymi węglowodorami aromatycznymi (WWA) (Dz. U. z dnia 19 grudnia 2014 r.)
29.50 KB
PORADNIK DOBREGO WĘDZENIA
1.21 MB
Podmiot publikujący
Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Kolbuszowej
Wytworzył
2015-01-02
Publikujący
Administrator BIP - Redaktor BIP
2014-09-16 11:19
Modyfikacja
Administrator BIP - Redaktor BIP
2015-02-10 14:06